​Over Achmea Investment Management

 
Met een balansbrede blik bieden wij hoogwaardige pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening. We richten ons op institutionele en particuliere beleggers. Achmea Investment Management beheert meer dan €120 miljard en telt ruim 240 medewerkers. Onze belangen liggen in het verlengde van onze klanten. Dit komt voort vanuit ons DNA en ons coöperatieve gedachtengoed. We zijn geen beursgenoteerd bedrijf. Winstmaximalisatie is niet ons doel, continuïteit op basis van ons gemeenschappelijk en maatschappelijk belang is dat wel.
 

Deskundig

Wij maken het verschil met onze diepgaande kennis over pensioenbeleggen en de passie en gedrevenheid waarmee onze mensen hun vak uitoefenen. Wij zetten onze deskundigheid elke dag in voor het optimale resultaat van onze klanten. 
 

Betrokken

Onze meerwaarde en onderscheidend vermogen ligt in het inlevingsvermogen en de verbinding tussen onze mensen en onze klanten. Met onze persoonlijke relaties en diepe klantkennis voldoen we aan de verwachtingen van de klanten of overtreffen deze.
 

Oplossingsgericht

Passende oplossingen en excellente, klantvriendelijke processen, ontworpen en samengesteld op basis van de wensen, behoeften en specifieke uitdagingen van onze klant. Dit doen wij op basis van een modulair productassortiment. We ontwikkelen continu nieuwe oplossingen voor ons brede publiek.
 

Transparant

We bieden onze klanten inzicht in onze bedrijfsprocessen. Vanuit datzelfde inzicht ontstaan leermomenten die we gebruiken om onszelf en de organisatie verder te ontwikkelen.