Wij helpen u compliant en in control te blijven

​Dekkingsgraad, rendement op de portefeuille, kostenbeheersing – de lijst van uitdagingen is lang voor pensioenfondsbestuurders. Voor verzekeraars is de vraag: worden mijn beleggingen wel efficiënt beheerd? Onder Solvency II gelden bovendien andere kapitaaleisen. Wij begrijpen uw behoeften en ambities en stemmen onze oplossingen geheel op u af. U blijft compliant en in control.

De uitdagingen voor pensioenfondsbestuurders

  • Dekkingsgraad en indexatie van uw pensioenfonds
  • Verantwoordelijkheid voor vermogensbeheer en risicobeheersing, ook bij uitbesteding
  • Deskundigheid en geschiktheid tonen als pensioenfondsbestuurder 
  • Kennis van wet- en regelgeving en pensioenregelingen en -soorten
  • Inzicht in financieel-technische, actuariële en fiscale aspecten van pensioen
  • Communicatie met sponsor, deelnemers, pensioengerechtigden, toezichthouders

Wie zijn onze klanten?

Wij werken met inzet en toewijding voor bedrijfstakpensioenfondsen, ondernemingspensioenfondsen, beroepspensioenfondsen, verzekeraars en het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF), evenals voor particuliere beleggers via onze beleggingsfondsen.
 

Mogen wij u uitnodigen voor een gesprek?

Succesvol en verantwoord beheer van uw kapitaal is essentieel. Als grootste multi-cliënt organisatie bieden wij hoogwaardige pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening.
Met integraal vermogensbeheer richten we ons op institutionele beleggers, op Achmea en op het Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF). U geeft uw eigen strategie vorm. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek over uw mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. 

Lees verder:   Pensioenfondsen
                       Verzekeraars
                       APF