Ambities


Wij willen een toonaangevende vermogensbeheerder zijn die goed luistert naar en inspeelt op de behoeften van onze klanten. Onze oplossingen en strategieën beginnen altijd bij u als klant. Dit zijn onze ambities.

 Wij willen de klantgerichte vermogensbeheerder van Nederland zijn

Wij zijn al ruim 60 jaar direct verbonden met de behoeften van onze klanten: we luisteren goed, spreken dezelfde taal en nemen de tijd om ons in te leven in de identiteit en doelen van klanten. Dat stelt ons in staat om de verwachtingen van klanten te overtreffen.
 

Wij willen de expert in pensioenbeleggen en vermogensbeheer zijn

Onze kennis van de klant gaat hand in hand met kennis van pensioenbeleggen en vermogensbeheer. Vanuit deze kracht zoeken wij continu naar innovatieve oplossingen die ten goede komen aan het resultaat van de klant. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om beide kanten van de balans te beheersen. We begrijpen de relatie tussen verplichtingen en vermogen daarom beter dan algemene vermogensbeheerders.   
 

Wij willen leidend zijn in vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening

In een veranderende wereld beginnen onze oplossingen op het gebied van DB, DC, CDC, life cycle beleggingen, PPI en APF altijd bij de klant. Denkend vanuit klantbehoeften geven we strategisch advies dat uitmondt in bijvoorbeeld integraal balansmanagement of een LDI-strategie op maat. Dit vertaalt zich in vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening in de 2e, 3e en 4e pijler. We bouwen verder op een bewezen trackrecord en dragen met toonaangevende oplossingen bij aan een houdbaar en betaalbaar inkomen voor later.
 

Wij willen groeien omdat het kan, niet omdat het moet

We willen groeien om onze klanten nóg beter te kunnen bedienen, tegen lagere kosten. Daar plukken klanten en deelnemers de vruchten van. Daarbij wijst ons coöperatieve gedachtengoed ons de weg. Winstmaximalisatie is geen doel, continuïteit op basis van ons gemeenschappelijk en maatschappelijk belang is dat wel. We blijven onszelf afrekenen op het behaalde rendement voor onze klanten en op hun tevredenheid. We blijven onszelf vernieuwen, met innovaties zoals onze landenweging voor opkomende markten en factorbeleggen in grondstoffen. Betrokken en betrouwbaar. Altijd dichtbij de klant, elke dag opnieuw.