​Onze oplossingen beginnen bij u

 
Met respect voor uw identiteit en doelstellingen luisteren we naar u. Uw verplichtingen zijn voor ons leidend. Denkend vanuit uw behoeften komen we samen met u tot een strategisch pensioen advies. Dit kan uitmonden in integraal balansmanagement, een LDI-mandaat of een strategie die bij uw situatie past. Soms zetten we daarvoor eigen producten in. Dat betekent dat we volgens MiFID II 'afhankelijk' advies geven.
 

Integraal balansmanagement

Integraal balansmanagement is de kern van onze strategische advisering. Ons doel: een gezonde balans tussen uw vermogen en uw verplichtingen waarbij aan alle wensen en eisen rond dekkingsgraad, rendement en risico wordt voldaan. Met een balansbrede blik realiseren we samen met u de juiste samenstelling van de risico- en rendementsportefeuille conform uw beleggingsovertuigingen.
 

Meerwaarde realiseren met LDI

Met onze LDI-strategieën (Liability Driven Investing) stemmen we de beleggingsportefeuille van uw pensioenfonds af op uw verplichtingen. Daarbij staat het beheer van het renterisico centraal. Aan de hand van uw verplichtingen bespreken we met u hoe wij meerwaarde voor u kunnen realiseren. Het stappenplan om tot een LDI-mandaat te komen is een continu proces. Onze LDI-oplossingen bewegen met u mee.
 

Breed aanbod van strategieën

Met innovatieve, klantgerichte oplossingen helpen wij u bij het realiseren van uw doelstellingen. Aan de basis van onze strategieën staan beproefde filosofieën en gestructureerde beleggingsprocessen. We creëren daarmee al decennia lang meerwaarde voor onze klanten. Vastrentende waarden, aandelen, alternatives – alle strategieën hebben een duurzame filosofie en een robuust beleggingsproces. Waar mogelijk integreren wij ESG-factoren in het totale proces. 
 

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze jarenlange ervaring met pensioenfondsen staat tot uw beschikking. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.